Newsletter

Szállítás és visszaszolgáltatás

Kézbesítés

Az Ön által megrendelt könyvet vagy más terméket kétféle módon szállíthatjuk el. Mindkét esetben érvényes szabály, hogy a munkanapokon, déli 13 óráig feladott rendelését még aznap postára tesszük. Ezzel egyidoben emailben értesítjük Önt arról, hogy a csomag feladása megtörént.

1. Román Posta A postai szállítás elonye, hogy olcsó; hátránya, hogy érte kell menni a postahivatalba. Ha Ön ezt a szállítási módot választotta, a megrendelését követo 2-3 napon belül értesítést („aviz”) kap a postától, amelyben tájékoztatják arról, hogy csomagja érkezett. A csomagot csakis személyesen lehet átvenni, és csakis a fizetéssel egyidoben.

2. Gyorsfutár A gyorsfutár drágább ugyan, viszont házhoz szállítja a kívánt árut. Ha Ön ezt a szállítási módot választotta, a megrendelt könyveket vagy más terméket az esetek többségében a megrendeléstol számított 48 órán belül kézhez kapja. A csomagot csakis személyesen lehet átvenni, és csakis a fizetéssel egyidoben.

Garanciák

Amennyiben Ön a postán küldött termék minoségével elégedetlen, kérjük az átvételt követoen lehetoleg azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak emailben (ugyfel kukac ujember pont ro). Kérjük adjon meg egy telefonszámot is, amelyen elérhetjük. Bár az Új Ember Kiadó a szállítás során okozott károkért nem vállal felelosséget, minden eronkkel azon leszünk, hogy a felmerült problémát megnyugtató módon orvosoljuk: a hibás példány helyett másikat küldünk. Pénzvisszafizetésre csakis abban az esetben van lehetoség, ha az Ön által rendelt könyvbol cserepéldány nem áll rendelkezésre.FőoldalFőoldal

   Kosár:    

(a kosár üres)

Keresés

Sikerlista

  • A cserkészet
  • Cserkészek szakácskönyve
A cserkészet

Sík Sándor, Teleki Pál,...

Cserkészek szakácskönyve

Pécsi öregcserkészek

...
Keresztutak
Ó- és Újszövetségi Szentírás

1416 oldal,...

Válaszd a szeretetet!

ford. Králl Bernarda,...

További sikeres könyvek