Newsletter


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/vhosts/ujember.ro/httpdocs/classes/Cookie.php on line 70

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/vhosts/ujember.ro/httpdocs/classes/Cookie.php on line 72
A szeretet tanulni kell

Walter Nitsche

Az igazi szeretetet meg lehet és meg kell tanulni, mert „szeretni annyit jelent, mint felkutatni és betölteni a másik valódi szükségleteit.

A szeretet sokkal több, mint érzelem. Az igazi szeretetet meg lehet és meg kell tanulni! - A szeretetet tanulni kell című könyvből az olvasó ezzel kapcsolatban minden segítséget megkap ahhoz, hogy megtanulja a szeretet művészetét. Joggal merül fel a kérdés, hogy egyáltalán mi a szeretet?, vagy épp képes vagyok-e szeretet adni? No, de hogyan tanul meg az ember a gyakorlatban "szeretni"? Hogyan kell ápolnunk a szeretet, hogy növekedjen és ne hűljön ki? Akár a házasságra való felkészüléshez, akár egy baráti kapcsolat kiépítéséhez vagy javításához: a könyv lapjain az olvasó szemléletes "csomagolásban" kap gyakorlati segítséget.

A könyv megszólítja mind az egyedülállókat, mind az együtt járókat; házasembereket és özvegyeket, de olyanokat is, akik már maguk mögött hagytak egy tönkrement kapcsolatot. A szeretet tanulni kell című könyv ugyanis olyan mélyreható elvre utal, amely az élet minden emberi kapcsolatát áthatja, mert "szeretni annyit jelent, hogy felkutatom és betöltöm a másik valódi szükségleteit". Első benyomásom: 0% érdekes 0% gondolkodtató 0% humoros 0% szomorú megosztom:

A könyv egyszerű borítóját és a nem túl terjedelmes méretet bizony meghazudtolja az a sok bölcsesség és gyakorlati tanács, ami a sorok köött található. Az író nagyon gyakorlatiasan beszél arról a szeretetről, ami nem feltétlen az ömlengő érzéseken alapul, hanem az újra és újra megtörténő elhatározáson, döntésen, hűségen és kitartáson, hogy szeretni akarom a másikat. A sorok üzenete szembe megy korunk "tedd, ahogy érzed!" mentalitásával és rávilágít arra, hogy Isten az érzelmeket nem önkényuraknak, hanem szolgáknak teremtette, amik felett igenis van uralmunk, beleszólásunk.

„A szerelem: együtt járunk, noha még nem ismerjük jól egymást. A szeretet: együtt maradunk, noha nagyon jól ismerjük egymást.” (Walter Nitsche)


20,00 lej ÁFA-val együtt

Mennyiség:

   Kosár:    

(a kosár üres)

Keresés

Sikerlista

  • A cserkészet
  • Cserkészek szakácskönyve
A cserkészet

Sík Sándor, Teleki Pál,...

Cserkészek szakácskönyve

Pécsi öregcserkészek

...
Keresztutak
Ó- és Újszövetségi Szentírás

1416 oldal,...

Válaszd a szeretetet!

ford. Králl Bernarda,...

További sikeres könyvek