Newsletter


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/vhosts/ujember.ro/httpdocs/classes/Cookie.php on line 70

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/vhosts/ujember.ro/httpdocs/classes/Cookie.php on line 72
PIO ATYA - MIKÉNT ÉN ISMERTEM

Don Gabriele Amorth

Szent Pietrelcinai Pio atya (1887–1968) a huszadikszázad és talán minden idők egyik legnagyobb és legkülönösebb szentje. Már gyerekkorától túláradtak körülötte a rendkívüli események: látomások, lélekbelátások, csodás gyógyulások, ördögi zaklatások, bilokációk, nem beszélve az ötven éven keresztül haláláig viselt stigmákról. Pio atyát 2008-ban exhumálták és azóta a zarándokok milliói láthatják – lásd ezen a borítón – a San Giovanni Rotondó-i Szent Pio-bazilika kriptájában elhelyezett kristálykoporsóban.

Don Gabriele Amorth (1925), Róma ördögűzője, lelki gyermeke volt Pio atyának huszonhat éven keresztül. Jelen könyve a nagy szent rövid élettörténetét állítja elénk, bőven utalva személyes találkozásaikra, saját vagy a kortársak emlékeire, levelezéseire, nem mellőzve azokat a fájdalmas és szégyenteljes üldöztetéseket sem, amelyeket Pio atyának el kellett szenvednie bizonyos sötét erők részéről.

„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!” (Pio atya)

 

IHTYS kiadó


17,00 lej ÁFA-val együtt

Mennyiség:

   Kosár:    

(a kosár üres)

Keresés

Sikerlista

  • A cserkészet
  • Cserkészek szakácskönyve
A cserkészet

Sík Sándor, Teleki Pál,...

Cserkészek szakácskönyve

Pécsi öregcserkészek

...
Keresztutak
Ó- és Újszövetségi Szentírás

1416 oldal,...

Válaszd a szeretetet!

ford. Králl Bernarda,...

További sikeres könyvek